Uncategorized

Nigel Farage: Srbija ne bi trebalo da se raduje dobijanju kandidature za članstvo u EU

Izvor: Fonet

Poslanik Britanske nezavisne partije u Evropskom parlamentu Najdžel Feridž, evroskeptik i jedan od najoštrijih kritičara Evropske unije (EU), smatra da Srbija ne bi trebalo da se raduje dobijanju u martu kandidature za članstvo u EU, za koju misli da je “bankrotirala”.

U autorskom tekstu za novogodišnji broj nedeljnika Svedok, Feridž ukazuje da EU “elita odbija da pogleda u jaz koji je stvorila svojom apsurdnom ekstravagancijom i ideološki ustrojenim ekonomskim i monetarnim politikama”.

Ona pokušava da zgrabi nove države i apsorbuje ih, u nadi da bi time sprečila svoj pad, napominje Feridž.

Osim ukoliko se Unija prva ne raspadne, pridruživanje Srbije se približava, napisao je Feridž, koji smatra da bi Srbi trebalo da “drhte pred takvom perspektivom”.

Ulaskom u EU hiljade evropskih regulativa postaće obavezujuće, što će, prema mišljenju Feridža, dovesti do toga da tržište u potpunosti preuzmu evorpske kompanije.

“Najgore od svega je da će mogućnost da se nešto od ovoga promeni demokratskim putem biti trajno uklonjena. Političari koje Srbi budu izabrali neće moći da odlučuju drugačije, ako se EU sa time ne slaže”, ocenio je Feridž.

Srbijom će se vladati iz Brisela i za korist Brisela, zaključio je Feridž.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom