Događaji

Svečani prijem studenata generacije 2023./2024.

Dana 02.03.2023. godine u amfiteatru Fakulteta za diplomatiju i bezbednost, održana je svečanost povodom prijema novoupisanih studenata osnovnih akademskih studija, generacije 2023./2024.

Svečani prijem okupio je novoupisane studente, profesore i uvažene goste iz struke. Ova prilika je označila početak nove akademske godine i ulazak novih studenata u prestižnu zajednicu Fakulteta za diplomatiju i bezbednost.

Takom prigodnog programa, koji je vodio Dušan Radulović, saradnik u nastavi, prisutni su imali priliku da čuju inspirativne govore profesora i uvaženih gostiju. Prisutnima su se obratili generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova, ambasador Suzana Bošković Prodanović, prof. dr Branko Krga, prof. dr Marija Đorić, student prodekan Borislav Vranješ, predsednik SUBNOR-a Srbije general-major Vidosav Kovačević i dekan Fakulteta za diplomatiju i bezbednost prof. dr Radojica Lazić.

Na zatvaranju programa, studentima Fakulteta za diplomatiju i bezbednost koji su bili na visini praktičnog zadatka organizovanja protokola povodom održavanja Svetskog kongresa veterana u martu ove godine, uručene su zahvalnice od strane predsednika SUBNOR-a Srbije.

U ime Fakulteta za diplomatiju i bezbednost zahvaljujemo se svima koji su prisustvovali i uveličali ovaj događaj.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom