MA Slaviša IlićAsistent

Slaviša Ilić je završio osnovne studije po starom programu na Vojnoj akademiji u Beogradu i diplomirani je inženjer računarske tehnike i informatike. Sada je student druge godine doktorskih studija informatike i računarsrva na Kriminalističko-policijskom Univerzitetu. Poseduje značajno znanje i iskustvo u radu sa sledećim informacionim tehnologijama i sistemima: razvoj i održavanja mreža (CISCO), rad sa sistemi za skladištenje podataka i vizualizacije, rad sa domenskom administracijom i serverskom infrastrukturom, informaciona bezbednost (antivirus, mail serveri, firewall-i, sandbox sistemi itd), obuke zaposlenih i podizanju svesti u oblasti informacione bezbednosti i učešće na različitim pozicijama na međunarodnim vežbama u oblasti informacione bezbednosti (uloge hunter, sys admin, blue team captain).

Kao student doktorskih studija, a i u period pre toga, Slaviša je iskazao značajno interesovanje za naučno-istraživački rad i objavio sledeće autorske i koautorske radove: Apilot comparative analysis of the Cuckoo and Drakvuf sandboxes: An end-user perspective, AN APPROACH TO HELP MALWARE SAMPLE DATASET ANALYSIS, MINIMALISATION OF PEOPLE SECURITY RISK IN IT), CLOUD COMPUTING lnformation assurance aspects in govemment use, Thin client system with Ubuntu server – Govemment appliance expereince, APPLIANCE OF MOBILE COMMUNICATION USER SERVICES IN TERRAIN CONDITIONS), METEOROLOGICAL INFORMATION SYSTEM.

Radio je na nekoliko pozicija u oblasti informatike i informacione bezbednosti unutar Vojske Srbije i Ministarstva odbrane. Poseduje sertifikate više završenih kurseva/sertifikata, i to: CISCO, Certified Network Associate Cyber OPS, Cisco ID: CSCO13122892, CCNA Security, VMware, MCSA, itd.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom