KONKURS

za upis studenata u prvu godinu

osnovnih i master akademskih studija u školskoj 2023/2024. godini

 

Fakultet za diplomatiju i bezbednost (u daljem tekstu Fakultet) u prvom i drugom upisnom roku upisuje:

– 100 studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija na departmanu Diplomatija i bezbednost u školskoj 2023/2024. godini. Kandidati koji konkurišu, mogu da se prijavljuju i upisuju na studijski program Diplomatija i bezbednost, obima 240 ESPB u trajanju od četiri godine, zvanje: Diplomirani politikolog za diplomatiju i bezbednost.

– 50 studenata u master akademskih studija na departmanu Diplomatija i bezbednost u školskoj 2023/2024. godini. Kandidati koji konkurišu, mogu da se prijavljuju i upisuju na studijski program Diplomatija i bezbednost, obima 60 ESPB u trajanju od jedne godine, zvanje: Master politikolog za diplomatiju i bezbednost.

– 40 studenata u prvu godinu master akademskih studija na departmanu Korporativna bezbednost u školskoj 2023/2024. godini. Kandidati koji konkurišu, mogu da se prijavljuju i upisuju na studijski program Korporativna bezbednost, obima 120 ESPB u trajanju od dve godine, zvanje: Master menadžer za korporativnu bezbednost.

– 20 studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2023/2024. godini na smeru Produkcija dramskih i audiovizuelnih umetnosti i medija.

– 100 studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2023/2024. godini na smeru Primenjeno softversko inženjerstvo i informacione tehnologije. Kandidati koji konkurišu, mogu da se prijavljuju i upisuju na studijski program Primenjeno softversko inženjerstvo i informacione tehnologije. obima 240 ESPB u trajanju od četiri godine, zvanje: Diplomirani inženjer softvera.

PRIJAVA ZA UPIS NA

 


    visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
    školarina na 10 mesečnih rata!